2021. augusztus 19-én megrendezett Change the World Workshopunkon az érdeklődők betekintést nyerhettek a magyarországi munkaerőpiac izgalmas lehetőségeibe. A friss külföldi diplomások elhelyezkedésében kiemelt szerepet játszó McKinsey & Companyt kértük fel partnerünknek a workshopon való részvételre.  A program szervezésében és lebonyolításában a Hungarian Youth Association partnerünkkel dolgoztunk együtt.

A Kossuth Klubban összegyűlt fiatalok nemcsak egy családias workshopon vehettek részt, hanem kitűnő networking lehetőség is adódott számukra. A kötetlen szakmai beszélgetésekbe a hallgatók és a McKinsey képviselői egyaránt bekapcsolódtak.

Elsőként Szüle Bálint a Londoni Tehetség Központ projekt szakmai vezetője számolt be a hazai munkaerőpiac nyújtotta lehetőségekről és az itthoni munkavállalás előnyeiről. Ezután a McKinsey delegált munkatársai egy gyakorlati példa segítségével mutatták be, milyen egy modern, haladó szellemű céges kultúra Budapesten, amely tárt karokkal várja a külföldön tanuló hallgatókat. Hogy tovább fokozzák az érdeklődést, egy barátságos esetmegoldási versenyt is szerveztek, ahol a diákok belekóstolhattak az üzleti tanácsadás világába. A közös kiértékeléssel a résztvevők azt is megtanulhatták, hogy miben kell még fejlődniük ezen területen. Bízunk benne, hogy a számos gondolatébresztő beszélgetés segítségükre lesz a döntésben, hogy merre is induljanak tovább tanulmányaik befejeztével.

 Az eseményről készült fotók Facebook oldalunkon elérhetők:

https://www.facebook.com/HungarianYouth/posts/359891629014621

Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.