Rólunk

A projektet a Nemzeti Tehetség Központ működteti, mely elkötelezett a magyar tehetségek támogatásában országszerte és nemzetközi szinten is. A kezdeményezés 2016 januárja óta működik a Nemzeti Tehetség Program keretében.  

Kiknek szól a program? 

Feladatunk a pályaválasztás előtt állók segítése, illetve azon fiatal szakemberek támogatása, akik elérkeztek karrierjük következő mérföldkövéhez, és szeretnének magabiztosan haladni előre.  

Jövőépítés minden szinten – mit csinálunk? 

IMPROVE – Segítünk kihozni magadból a legjobbat! 

A képzési portfóliónk praktikus készségek elsajátítását kínálja, melyek javítják a résztvevők munkaerőpiaci esélyeit. Csoportos képzések, konferenciák, előadássorozatok, mentor és gyakornoki program és számos további esemény vár egész évben. 

NETWORK – Összehozzuk a tehetséget a lehetőséggel! 

Az egyéni professzionális fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy lehetőséget biztosítsunk a kapcsolatépítésre, a tudásmegosztásra és egy erős, több pólusú szakmai közösséghez való csatlakozásra. Akár vállalkozóként, akár egy szervezet munkatársaként képzeled el magadat a jövőben – mi segítünk abban, hogy megtaláld közösségedet és bővíthesd kapcsolati tőkédet. Ezenfelül olyan eseményeket szervezünk, ahol a külföldön élő magyar tehetségek megoszthatják tudásukat, tapasztalataikat egymással, és az anyaországban élő fiatalokkal. 

SUPPORT – Naprakész információk egy helyen.  

Szektorokon átívelő partneri és szakmai hálózatunkkal közösen azon dolgozunk, hogy a legizgalmasabb, aktuálisabb és igényekre szabott programokat biztosítsuk számotokra az online térben és személyesen egyaránt. Itt adunk hírt arról mi történik aktuálisan életünkben. Személyes részvételű programjainkkal találkozhatsz az Egyesült Királyságban, és 2023-tól az Európai Unióban számos országában is.

Figyeld rendszeresen frissülő, Magyarországon elérhető legfrissebb szakmai programokat, projekteket és karrier lehetőségeket. Értesülj első kézből és legyél Te is részese a Talent Kapital Hungary közösségének.  


Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.