Talent Kapital Hungary program

 

Mi a Talent Kapital Hungary projekt csapataként elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan programokat valósítsunk meg, amelyek aktívan fejlesztik a külföldön tanuló fiatal magyar tehetségek karrierjét. Most kiváló alkalom nyílik arra, hogy kipróbálhasd magad egy izgalmas nemzetközi projekt résztvevőjeként, sőt munkáddal más fiatal tehetségek kibontakozását is támogathatod! 

Csatlakozz hozzánk, bővítsd nemzetközi kapcsolatrendszered és munkaerőpiaci ismereteidet az alábbi pozíciókkal: 

Content Curator (pdf) 

Miért jó, ha élsz ezzel a lehetőséggel? 

A TKH program résztvevőjeként betekintést nyerhetsz a Magyarországon működő állami háttérintézmények hétköznapjaiba és megismerkedhetsz a projektalapú munkavégzéssel. Nálunk ne a hagyományos adminisztratív feladatokra számíts! Pályakezdő munkatársaink aktívan részt vesznek programjaink megvalósításában.   

Ha úgy érzed a Content Curator pályakezdő pozíciónkat Neked találták ki, akkor küldd el nekünk magyar vagy angol nyelvű önéletrajzodat, valamint motivációs leveledet a karrier@ntk.hu e-mail címre a „TALENT KAPITAL –Content Curator” megjelöléssel.
Motivációs leveledben maximum 1 oldal terjedelemben fejtsd ki, hogy miért szeretnél a projekten dolgozni és miért vagy alkalmas a pozícióra.  

TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN  

Ha bármilyen további kérdésed van a felvételi folyamattal kapcsolatban, akkor írj nekünk a talentkapital@ntk.hu címre. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.