TKH Karrier Program

Külföldön élsz, de szeretnél Magyarországon szakmai tapasztalatot szerezni? Bővítenéd kapcsolatrendszered és munkaerőpiaci ismereteid? Akkor a TKH Karrier program Neked szól!

Partnervállalataink a magyar munkaerőpiac kiemelkedő szereplői, akik számos ágazatban és szektorban kínálnak szakmai gyakorlatokat, pályakezdő és senior pozíciókat. A munkalehetőségek mellett mentorprogramot, meetupokat és online fórumokat szervezünk.

Mit kínál a TKH Karrier?

TALÁLD MEG A KÖVETKEZŐ POZÍCIÓD

Nagy presztízsű nemzetközi cégnél dolgoznál? Inkább saját businessben gondolkodsz, és a startupok, vállalkozások világa érdekel? A digitális nomádok világa vonz, és freelancerként képzeled el magad?

Nézd meg partnereink kínálatát, nyitott pozícióikat, és ha valamelyiket szimpatikusnak találod, jelentkezz bátran! Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, érdeklődj a talentkapital@ntk.hu email címen.

ÉPÍTS ÚJ KAPCSOLATOKAT

Bővítsd kapcsolatrendszered eseményeinken, ahol többek között megismerkedhetsz a munkáltatók képviselőivel, így könnyebben felmérheted, hol dolgoznál szívesen a jövőben.

FEJLESZD MAGAD

A legújabb munkaerőpiaci trendeknek megfelelően a munkavállalói versenyképesség és a siker eléréséhez szükséges készségek és kompetenciák fejlesztését kínáljunk programjainkkal.

A nemzetközi és hazai tapasztalattal egyaránt rendelkező szakértők megosztják Veled tudásukat a munkaerőpiaci trendekről, a munkáltatói igényekről és a toborzási-kiválasztási folyamatról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.