Jelentkezz mentoráltnak a Nemzeti Tehetség Központ, „Londoni Tehetség Központ” c. projektjének 2022-es Mentorprogramjába!

A Nemzeti Tehetség Központ elkötelezett abban, hogy olyan projekteket valósítson meg, amelyek hozzájárulnak a tehetség kibontakoztatásához, valamint segítsenek abban, hogy tapasztalati tudástranszferre is sor kerüljön a generációk között és ez a tudás a legjobban hasznosuljon mindnyájunk közös gazdagodása érdekében. Ezért a mentorprogramban dolgozók személyre szabottan igyekeznek megtalálni számodra azt a mentort, aki nem csak a választott tehetségterületed veszi figyelembe, de személyes karrier utadhoz is támogatást nyújt.

Mentorainkkal közösen támogatunk benneteket szakmai és személyes fejlődésetekben, kihívásaitok teljesítésében. Személyes tanácsadást nyújtunk, amely az egyetem befejezése után is hasznos lehet abban, hogy Magyarországon folytassátok szakmai karrieretek építését.

Immár harmadik alkalommal indul el a Nemzeti Tehetség Program által támogatott „Londoni Tehetség Központ” c. projekt keretein belüli mentorprogram, amelybe azokat a külföldön tanuló magyar hallgatókat várjuk, akik tanulmányaikban, karrierjükben szintet kívánnak lépni egy személyes mentorral való együttműködés útján. A nyertes pályázókat idén is olyan vezető szakemberek támogatják majd, akik jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek tanulmányaik, karrierjük kapcsán.

A jelentkezéseket 2022. március 15-ig várjuk!

Hogyan valósul meg a program?

A külföldön tanuló magyar hallgatókat összekötjük Magyarországon élő sikeres vállalatvezetőkkel, menedzserekkel, szakterületek példaképeivel, akik külföldi tanulmányaik vagy hosszabb-rövidebb külföldi munkavállalásuk után Magyarországot választották (újra) karrier- és életépítésük terepéül. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a pályázókat a tanulmányaikhoz, személyiségükhöz legjobban kapcsolódni tudó mentorral kössük össze a program során.

Hogyan működik a program?

A nyertesek számára a program 2022. március 21-től június 15-ig tart, amely havonta legalább 1-2 órás online mentorálást foglal magába. Ezalatt a résztvevők különféle tanulmányi, pályaválasztási, munkahely-keresési és karriertervezési kérdéseket határoznak meg, amelyekre megoldási módszereket és terveket dolgoznak ki.

A program során a mentoráltak betekintést nyerhetnek a mentorok hétköznapjaiba és abba az iparági szektorba, ahol dolgoznak, valamint megismerkedhetnek életútjukkal, vezetői hitvallásukkal, módszereikkel. A közös munka elindítását segítve fókusztémák kijelölésével személyre szabott mentorálási ívet határozunk meg, amelyet célszerű követni, de a beszélgetések folyamán a mentor és mentorált szabadon választhatnak, hogy mire helyezik a hangsúlyt, ezzel is tovább erősítve a személyre szabott módszertant. 

Mit várunk a jelentkezőktől?

  • Csak akkor pályázz, ha valóban elkötelezett vagy, felelősséggel tudod vállalni a részvételt és készen állsz arra, hogy proaktívan, rendszeresentartod a kapcsolatot a mentoroddal.
  • Külföldi hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned vagy az elmúlt egy évben kellett végezned külföldi felsőoktatási intézményben.
  • A kiválasztásnál előnyben részesítjük a végzős hallgatókat.
  • Jelentkezés: fejtsd ki max. 250 szóban motivációdat a jelentkezési űrlapon. A következő két témában szükséges a válaszokat minél alaposabban átgondolni és pontosan kifejteni:
    • Milyen nehézségek, kérdések foglalkoztatnak jelenleg? Milyen karrier kérdéseket szeretnél tisztázni a Mentorprogram során?
    • Milyen célt, eredményt szeretnél elérni a Mentorprogramban való részvétellel? Honnan hová szeretnél eljutni a karrieredben ezzel a lehetőséggel?

Kérjük, hogy ezeket felelősségteljesen, jól gondold át a jelentkezés előtt.

Meddig tudsz jelentkezni?

A jelentkezési határidő 2022. március 15. (kedd) 18:00 CET

2022-es Mentoraink

NÉVLINKEDIN PROFIL
Laki Balázshttps://www.linkedin.com/in/lakib/
Fogarasi Norberthttps://www.linkedin.com/in/norbert-fogarasi-795711/
Csák Jánoshttps://www.linkedin.com/in/janos-csak/
Mártonffy Balázs, PhDhttps://www.linkedin.com/in/balazs-martonffy-phd-92514720/
Csernik-Tihn Vivienhttps://www.linkedin.com/in/vivien-csernik-tihn/
Molnár Gáborhttps://www.linkedin.com/in/gabor-molnar-4005007/
Lipcsei-Fekete Évahttps://www.linkedin.com/in/eva-lipcsei-fekete/
Langár Bencehttps://www.linkedin.com/in/bence-lang%C3%A1r-792887ba/
Horváth Gergőhttps://www.linkedin.com/in/gergelyhorvath95/
Lippai-Nagy Íriszhttps://www.linkedin.com/in/irisz-lippai-nagy-92b01110/
Dombi Zsófiahttps://www.linkedin.com/in/dombizsofi/
Fazekas Mátéhttps://www.linkedin.com/in/mate-fazekas/
Kriváchy Gáborhttps://www.linkedin.com/in/gabor-krivachy/
Kaszás Fannihttps://www.linkedin.com/in/fannikaszas/
Főző Csabahttps://www.linkedin.com/in/csabafozo/
Keresztes Konrádhttps://www.linkedin.com/in/konrad-keresztes/
Zálnoky Krisztinahttps://www.linkedin.com/in/krisztinaz%C3%A1lnoky/
Szabó Krisztiánhttps://www.linkedin.com/in/szabokrisz/
Thomas Van Asschehttps://www.linkedin.com/in/thomas-van-assche-66491919b/
Németh Zsuzsannahttps://www.linkedin.com/in/zsunemeth/

Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.