Karriermenedzsment készségfejlesztő tematikus workshopsorozat – jelentkezési felhívás

A Nemzeti Tehetség Központ elkötelezett a fiatalok támogatásában és tehetségük kibontakoztatásában. Számukra szervezzük meg karrier szakmai programjainkat azzal a céllal, hogy az elsősorban külföldön tanuló magyar diákok könnyebben el tudjanak majd helyezkedni a nemzetközi vagy a magyar munkaerőpiacon.

A külföldi felsőfokú tanulmányok után a munkaerőpiacra lépve a fiatalok azzal szembesülhetnek, hogy nehéz bekerülni egy-egy gyakornoki programba vagy megszerezni egy pályakezdő pozíciót. Az egy napos NEXT Hungary tematikus workshopsorozatunkon a résztvevők célzott karrier-orientációs reflexió mellett betekintést nyerhetnek a munkaerőpiaci trendekbe, elsajátíthatják a szakmai márkaépítés alapelveit, továbbá játékos gyakorlatokon keresztül fejleszthetik álláskeresési technikáikat.

A program következő témákkal foglalkozik: munkaerőpiaci áttekintés, álláskeresési praktikák önmagunk pozícionálása a munkaerőpiacon, a versenyképes önéletrajz és kísérőlevél, valamint felkészülés az állásinterjúra.

Miben nyújt többet ez a workshopsorozat a brit egyetemek karrier irodáinak hasonló programjainál?

Sokrétűbb perspektívát ad!

A workshopokat vezeti: Kiss Éva, Szenior HR Szakértő

15 éves nemzetközi HR karrierje során Éva jelentős tapasztalatra tett szert a toborzás-kiválasztás és tehetségmenedzsment terén. Mivel szívügye a toborzás-kiválasztás hatékonyságának és transzparenciájának, valamint a jelölt-élménynek a maximalizálása, szakértelmét évek óta igyekszik a munkaerőpiac szereplőinek szolgálatába állítani: azon túl, hogy számos munkáltatónak nyújtott tanácsot, közel 3000 pályakezdő fiatalt és tapasztalt szakembert támogatott sikerrel szakmai útjuk tudatos építésében – neves brit egyetemek tanácsadójaként, saját coaching praxisában, vagy éppen HR vezetőként.

Munkavállalóként Európa eltérő munkaerőpiacain bizonyította versenyképességét: 10 éves nyugat-európai pályafutása után sikerrel alapozta meg magát Magyarországon is.

Éva foglalkozásait gyakorlatias és interaktív módon tartja meg és mindig a résztvevők tényleges igényeihez igazítja őket. Ezúttal is őszintén, pragmatikusan fogja átadni a munkáltatói és álláskeresői oldalon szerzett tapasztalatait s mindeközben párhuzamot is von a brit és a magyar munkaerőpiac jellemzői között.

Bővebben Éváról: https://www.linkedin.com/in/eva-kiss-35714822/

Hogyan fog kinézni a workshopsorozat?

A workshopsorozat négy szorosan egymásra épülő modulból áll, ezért a regisztrált résztvevő jelenlétére a program egészén számítunk.

Időpont:

2022. április 23. (szombat) 9 óra

Helyszín:

Budapest, Nemzeti Tehetség Központ (1134. Váci út 49. DC Offices 7. emelet)

Jelentkezési határidő:

2022. április 22. (péntek) 18:00 óra (CET)

Az egynapos workshopsorozat időbeosztása:

9:00-9:30: Érkezés, regisztráció 

9:30-11:00: Modul A 

11:00-11:10: Szünet 

11:10-12:30: Modul B 

12:30-13:30: Ebédszünet 

13:30-15:00: Modul C 

15:00-15:10: Szünet 

15:10-17:00: Modul D 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
A honlapon feltüntetett adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.